Kategorier!

Titta vad snäll jag är! För att göra det lättare för er att titta på just det som intresserar er.. Så har jag skapat olika kategorier! Bra va? =) Så nu kan ni välja vad ni vill läsa om, ifall ni inte vill läsa om allt. Vilket ni självklart vill?;)


Allmänt - här kommer det mesta av allt vårat dravvel hamna. Allmänt snack om vad som kommer hända härnäst, vad vi har gjort osv. Här kommer vi troligtvis ha våra frågor till ER, med! Hur vi kan förbättra oss, om ni vill vara modell, ifall en kateogori saknas?;)

Fotostudion - Här kommer alla bilder upp som vi tar i fotostudion. Bakom kameran och framför!

Frågor & Svar - Era frågor, och våra svar! Svårare än så är det inte.

Redigering - Bilder som vi redigerar. Hur man redigerar, vad vi redigerar osv.. En del av projekt arbetet går ju just ut på att redigera, så här kommer det hamna mycket mer sen, när vi har alla bilder klara!

Rekvisita/Inspiration - Ganska obvius vad som kommer hamna här? Kläder, accesorarer, smink - rekvisita, som vi använder på våra modeller till bilder. Håll utkik här för ibland kanske vi efterlyser grejer som vi inte själva har, men kanske ni har till utlåning? ;) Här finns även inspiration! Allt i från fotografer, Bilder, Kläder osv.

Videoblogg - Vi ska ju börja videoblogga med videofy.me! Så här kommer det komma upp video bloggar (hoppas jag) haha, vi har redan ett litet projekt på gång, så håll ögonen öppna! ;)

Allting kommer ju finnas i bloggen på "framsidan" eller vad man säger, men om ni missar någonting så kan ni gå in i våra katego.. katefgo? kan inte skriva längre! Kategorier? ja :D gå in där och kolla!;)





här finns dom! (ursäkta bild kvalitén. hoppas ni fattar ändå -.- )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0